20/2/08

Το πρώτο μας δελτίο Τύπου έμελλε να είναι αυτό:

Πριν ακόμα στείλουμε επίσημη ενημέρωση ότι κυκλοφορούμε, μας ήρθαν ανάποδα, όπως ακριβώς τα περιμέναμε. Στην ΕΡΤ "ξύνισε" το τηλεοπτικό μας σποτάκι και αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τις πληρωμένες διαφημίσεις τις οποίες είχαμε συμφωνήσει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Και στα συγκροτήματα Μπόμπολα - Λαμπράκη "θύμωσαν" και δεν θέλουν να μας τυπώσουν στο τυπογραφείο που συνδιοικούν (ΙRIS). Εμείς πάντως την άκρη θα τη βρούμε και το Σάββατο θα είμαστε στα περίπτερα. Αν πάντως ενοχλούμε πριν καν εκδοθούμε μετά τί θα γίνει; Θα έχει πλάκα πάντως. Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου για την "ειδική φροντίδα" της ΝΕΤ (πατήστε στον τίτλο του ποστ) και τα υπόλοιπα το Σάββατο στον Ανάποδο.

Δελτίο Τύπου
ΤΗΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ευχαριστούμε τη ΝΕΤ για την «ειδική φροντίδα»


20 Φεβρουαρίου 2008

Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην κρατική ΝΕΤ, η οποία φρόντισε με μοναδικό τρόπο τη διαφήμιση της υπό έκδοση αχαρακτήριστης εβδομαδιαίας εφημερίδας μας υπό τον αντεθνικό τίτλο «Ανάποδος Τύπος».

Συγκεκριμένα: η εν λόγω αχαρακτήριστη εφημερίδα κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Εκδίδεται επί χρήμασι από ομάδα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων αρκετοί ύποπτοι όπως ο Θανάσης Καρτερός, η Πόπη Διαμαντάκου, ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης, η Ευγενία Λουπάκη, η Μαρία Παναγιώτου, ο Μάριος Διονέλλης, ο Αλέξανδρος Παπασταθόπουλος και πολλοί άλλοι του ιδίου φυράματος, οι οποίοι είχαν την ιδέα να διαφημίσουν με τα πενιχρά τους μέσα την προσπάθειά τους πρωτίστως στη δημόσια ΝΕΤ.

Εκεί ακριβώς φάνηκε το μεγαλείο της κρατικής τηλεόρασης. Πληρωμένη –και όχι πάρε τα λεφτά και τρέχα- διαφήμιση και περιμέναμε με αγωνία να αρχίσει να προβάλλεται. Πλην, φευ, η ειδική φροντίδα της ΝΕΤ δεν επέτρεψε την προβολή της ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη. Ουδείς μας ενημέρωσε μέχρις ότου ενοχλήσαμε τους απασχολημένους με υψηλά καθήκοντα αρμοδίους, οι οποίοι μας ανακοίνωσαν ότι λόγω κρατικής …φροντίδας η διαφήμισή μας είχε παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα. Το οποίο μας ανακοίνωσε ότι θα επιληφθεί με την απαραίτητη φροντίδα –είμαστε και έντυπο που λέει ο λόγος- με την υπόθεσή μας την ερχόμενη, ή και τη μεθεπόμενη βδομάδα. Όταν δηλαδή θα έχουμε κυκλοφορήσει.

Σημείωση: τα ιδιωτικά κανάλια, στα οποία καταφύγαμε μετά τη …φροντίδα της ΝΕΤ παίζουν κανονικά τη διαφήμιση. Προφανώς αυτοί δεν έχουν νομικό τμήμα…

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο φίλο του Τύπου Θόδωρο Ρουσόπουλο και στο δημοσιογράφο πρόεδρο της ΝΕΤ Χρήστο Παναγόπουλο. Σας αποστέλλουμε και το σχετικό διαφημιστικό πρωτοσέλιδο, το οποίο προκάλεσε την ...ειδική φροντίδα της ΝΕΤ.



15/2/08

Εκδιδόμαστε. (Επί χρήμασι μάλιστα...)

Ο Ανάποδος Τύπος ετοιμάζεται να κρεμαστεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στο εξής. Θα είναι μια αχαρακτήριστη εφημερίδα, πολιτικών και άλλων προσφορών προς το αναγνωστικό κοινό. Θα εκτείνεται σε 64 σελίδες και θα εκδίδεται ασφαλώς επί χρήμασι, ήτοι 2 € το φύλλο. Η ομάδα του Ανάποδου Τύπου περιλαμβάνει έμπειρους αλλά και νεώτερους δημοσιογράφους, οι οποίοι δε μασάνε, δεν παίζουν με τα συγκροτήματα, δεν δέχονται επεμβάσεις, χαλάνε τη σούπα και φτάνουν σε βάθος, αντέχοντας τις πιέσεις....

Περιμένουμε να συναντηθούμε στα περίπτερα και ασφαλώς και διαδυκτιακά από το blog μας, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να σχολιάσετε κάθε γραπτό μας, επί τόπου κάτω από κάθε δική μας δημοσίευση. Στο blog θα αναρτώνται μετά την κυκλοφορία τα κυριότερα κείμενα, ρεπορτάζ, γνώμες και ειδήσεις που θα περιλαμβάνει η έντυπη έκδοση.

Τα τηλεοπτικά spot του Ανάποδου Τύπου

Σούπα:

Οδοντίατρος:

Συγκροτήματα:

Ότο στοπ:

Βυθός: