2/3/08

Πάρε να ’χεις

Τι να τον κάνουν τον ψυχολόγο στο ΕΣΡ; Δεν λέμε η ψυχολογία τους μπορεί τελευταία να είναι πεσμένη, αλλά να προσλάβουν και μόνιμο υπάλληλο, πολύ δεν πάει; Ψυχολόγο να κάνει καμιά βόλτα στα κανάλια να βρουν, διότι ή εμείς είμαστε για δέσιμο ή αυτοί ζουν σε άλλο πλανήτη.
Για το «Baby dance» δεν ξέρω, δεν απαντώ, είπε η Ανεξάρτητη Ραδιοτηλεοπτική Αρχή, αλλά για το «Κάθε μέρα καλημέρα», «Μέσα σ΄ όλα» και «Super Star» έχουν μια αμυδρά υποψία ότι συντελείται παραβίαση των διατάξεων περί προστασίας πνευματικής και ηθικής(!) ανάπτυξης ανηλίκων. Πάλι καλά, βλέπουν και πίσω από τις κάμερες…
Στα Βαλκάνια γίνεται το έλα να δεις, και μερικοί σταθμοί αυτό που κατάλαβαν είναι ότι μπορεί να μη γίνει η Eurovision στο Βελιγράδι. Θα τρελαθούμε Ανθούλα, που λέει και ο Λάκης. Ο οποίος πήρε θέση και για το θέμα με τους bloggers. Από το να χειραγωγηθεί το πιο ελεύθερο μέσο διακίνησης ιδεών, καλύτερα αν χρειαστεί να δίνω απαντήσεις κάθε μέρα.
Πολλοί και διάφοροι οι θιγμένοι δημοσιογράφοι από το γνωστό blog. Το θέμα είναι γιατί τόσο καιρό το άφηναν το πράγμα να περνάει έτσι και τώρα ξεσπάθωσαν; Εξαιρείται φυσικά ο Βασίλης Χιώτης, που κίνησε γη και ουρανό για να αποκαταστήσει το όνομά του και μπράβο του.
Θα αφήσουν το γάμο να ασχοληθούν με τα πουρνάρια; Για την ΕΡΤ ο λόγος, η οποία αφού θα κάνει γερή διαφημιστική μπάζα με τη Eurovision, το Euro, το προολυμπιακό μπάσκετ και του Ολυμπιακούς Αγώνες, τι ανάγκη έχει να μαζέψει τα «ψίχουλα» του «Ανάποδου Τύπου»;

Φύλλο 2 /1 Μαρτίου 08
Μαρία Ακαλέστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: